Om mig


Julia heter jag och är fotograf baserad i Landvetter strax utanför Göteborg.

Mitt intresse för foto började när jag fick mitt första barn 2012, jag började använda en rejäl kamera istället för telefonen och jag älskade det! 2016 blev just fotograf mitt heltidsjobb och jag jobbade på ett företag som fotograf där jag hade enorm frihet att fota kampanjer och produkter. Många roliga år men jag kände att något saknades. Och det var äktheten och känslan, jag älskar att fota ögonblick men också magiska porträtt i naturen. Så idag jobbar jag med mitt fotoföretag på heltid och det är det roligaste jag vet.

Förutom att fota så älskar jag att vara med mina tre barn och påta i trädgården där jag har en början till stora odlingar med grönsaker och blommor. Två hundar, en katt och tolv höns finns här också.

Jag hoppas att ni vill boka mig som er fotograf och i gengäld lovar jag er en härlig upplevelse med många fina minnen fångade på bild.När jag fick barn insåg jag hur snabbt tiden går och hur viktigt det är för mig att få minnas tiden, för med tre barn går tiden fort och jag hinner inte med allt. Men att få titta tillbaka på bilder jag tagit på mig och barnen är så värdefullt för mig idag och i framtiden. Det spelar ingen roll om jag är okammad eller om sminket är på sned det viktiga är att barnen har nånting att minnas dig med.

Foto: Louise Johansson

Testimonials

Sandra & Micke

"Fantastisk mysig och behaglig fotograf! Jättenöjd med resultatet, och ser fram emot nyfödd fotografering om några veckor "