Om mig


När jag fick barn insåg jag hur snabbt tiden går och hur viktigt det är för mig att få minnas tiden, för med tre barn går tiden fort och jag hinner inte med allt. Men att få titta tillbaka på bilder jag tagit på mig och barnen är så värdefullt för mig idag och i framtiden. Det spelar ingen roll om jag är okammad eller om magen putar ut, det viktiga är att barnen har nånting att minnas dig med.Julia heter jag och är fotograf baserad i Landvetter strax utanför Göteborg.

Mitt intresse för foto började när jag fick mitt första barn 2012, jag började använda en rejäl kamera istället för telefonen och jag älskade det! 2014 blev just fotograf mitt heltidsjobb och jag jobbade på ett företag som fotograf där jag hade enorm frihet att fota kampanjer och produkter. Många roliga år men jag kände att något saknades. Och det var äktheten och känslan, jag älskar att fota ögonblick som inte är för stylade utan det ska vara och kännas på riktigt. I nuet liksom! Och just därför tycker jag så himla mycket om att få fota just barn och familjer. Så idag jobbar jag med mitt fotoföretag på heltid och det är det roligaste jag vet.

Förutom att fota så älskar jag att vara med mina tre barn och påta i trädgården där jag har en början till enorma odlingar med grönsaker och blommor. Ett hönshus är på gång och jag vill leva så självständigt som möjligt. Potatis ska jag inte behöva köpa utan det ska mina odlingar täcka året ut tänker jag. Drömma måste man ju få göra!

Jag hoppas att ni vill boka mig som eran fotograf och i gengäld lovar jag er en mysig upplevelse med många fina minnen fångade på bild.

Testimonials

Sissel

“Vill alltid minnas denna stunden och det kan jag nu göra tack vare att jag lät julia föreviga den finaste av dem”

01 / 03