Priser

Halvdag

12.000:-

Ni bokar mig för en halvdag på erat bröllop och då ligger priset på 12000:- . Alla bildfiler ingår (ca 200 stycken)

Heldag

25.000:-

Ni bokar mig för att föreviga hela eran dag och då landar priset på 25000:- Alla bildfiler ingår (minimun 300 bilder)

Porträtt

6000:-

Bokar ni mig enbart för porträtt så är priset 6000:- I ca 1 timma så fotar vi ljuvliga porträtt som ni kan ha som minne från er stora dag (ca 40-50 bilder)

FAQ

Vad händer efter vi skickat en intresseanmälan?

Ofta vill jag träffa er först men bor ni långt ifrån så kan det bli lite svårt så därför är ett samtal via zoom eller FaceTime viktigt för att vi ska känna hur det känns och gå igenom vad just ni vill ha för bilder på er stora dag.

Vart är du baserad och hur långt kan du resa?

Jag är baserad i Landvetter och fotar bröllop i Västra Götalands området men bokar ni bröllop för en heldag så reser jag.
Då tillkommer dock milersättning och boende.

När får vi våra foton?

Ofta så åker jag hem och går igenom om bilderna redan dagen efter för att kunna skicka lite sneakpeaks till er som ni får se dagen efter erat bröllop. Men alla bildfiler har ni inom 4 veckor.

Hur många bilder får vi?

För 8 timmars bröllop så får ni ca 300 bildfiler, exakt antal bilder är svårt att säga men någonstans där. Vid halvdag så ca 180-200. Vid porträtt så får ni ca 50 bilder.

Vad händer om du blir sjuk?

Då har jag förhoppningsvis en supergrym standbyfotograf som kommer och förevigar er dag istället:)
Men kan inte den personen blir det svårt för mig också, då har jag ett forum på Facebook som jag kan göra en efterlysning i.

Hur funkar betalningen?

När man bokat sin tid så får man en faktura på 2000:- som är bokningsavgiften. Efter bröllopet och vid leverans av sneakpeaken så kommer fakturan med det resterande beloppet. Då är alltså 2000:- bortdraget från hela beloppet.
Fakturan ska betalas innan leverans av bilder.